Senaste nytt

RUDABUGGARNA bjuder in till terminsavslutning med mat och dans till HIGHLIGHTS i Folkets Park i Oskarshamn fredagen 16 maj. Det blir mat från Torpet (golfrestaurangen vid Skorpetorps golfbana). Mat och dans kostar 300:-/person. Maten är långbakad fläskytterfilé, grillad tomat, rödvinssås och rostad potatis. Lättdryck, kaffe och kaka ingår. Vi hoppas att det är många som sluter upp denna fredag! Anmäl dig/er på mejl till: rudabugg@hotmail.com senast 11 maj. Anmälan är bindande, och du betalar på plats i ”Parken”. VÄLKOMNA!

 

Om det är någon som vill komma till Kärrasand söndagen 11 maj så är ni välkomna, det är ett arrangemang som heter ”vår runt Åsnen”, och Kärrasands Camping är med i arrangemanget. RUDABUGGARNA ska ha gratis prova på bugg och modern fox den dagen, som reklam för sommarens DANSLÄGER, så passa på att ta med polarna så dom får prova på!

 

Bilder från vårens foxkurs med Vesterli & co (Micke, Åsa och Sandra) som vi hade på Staby Gårdshotell kan ni se på: okresor.blogspot.se

 

Med detta önskar vi er en SKÖN SOMMAR!

 

RUDABUGGARNA.

... till Roddy och Elisabeth från Spinnrockarna i Kalmar som har lärt många  av våra nybörjare att dansa bugg. Vi har fått bra grunder att stå på och mycket uppmuntran och tips från 2 superduktiga lärare som vi hoppas vill komma tillbaka till oss flera gånger.

Hej på er alla som tittar in på vår nya hemsida. Som ni ser är vi i gång igen med nya kurser och ett nytt dansläger. Här kan ni tycka till och uppdatera oss på vad ni tycker om det vi gör. Samåkning till danser och annat trevligt kan också få sin plats här. Cool